Wat doet DiscGolfPark Benelux

Wij bieden een turn key oplossing voor de aanleg van DiscGolfParks. We ontwerpen en installeren, maar bieden ook verkenningen en advies zodat u snel weet wat mogelijk is. Met enthousiasme voor de sport en ervaren medewerkers helpen we opdrachtgevers om de juiste keuzes te maken.

kwaliteit, veiligheid & veelzijdigheid

Onze doelstellingen

Onze course designers zijn intern opgeleid en hebben oog voor de natuurlijke omgeving en het beheer ervan. Ze spreken de taal als het gaat om beleidskaders op het gebied van sport & bewegen. Onze doelstellingen zijn: Kwaliteit, Veiligheid en Veelzijdigheid.

Kennis, studie & begeleiding

Begeleiding van het hele proces

DiscGolfPark Benelux begeleidt – geheel of gedeeltelijk – het proces van initiatiefvoorstel, ontwikkelen en realiseren van een Disc Golf Parcours. Wij vormen met onze kennis een werkbare verbinding tussen een burgerinitiatitief en de gemeente.

DiscGolfPark is marktleider geworden doordat we streven naar een leuk, gevarieerd parcours dat goed is ingepast in zijn omgeving en rekening houdt met alle betrokken partijen, alle bestaande en mogelijke toekomstige functies. We beperken onze inzet tot die projecten waar we die mogelijkheid ook krijgen. Een korte video van wat we doen vind je hiernaast.
 

Hulp bij burgerinitiatief

Samen naar de gemeente

We werken het liefst in opdracht van de gemeente, in samenspraak met de lokale Disc Golf
community. Vaak doen we dat aan de hand van een ingediend burgerinitiatief. We kunnen
enthousiaste Disc golfers helpen om zo´n initiatief in te dienen.

We helpen de gemeente met een eerlijke verkenning van de mogelijkheden, de koppeling aan beleidsdoelstellingen en een eerste inschatting van de kosten.